Balkongparasoll

Populära parasoll till balkongen och uteplatsen.

Att skaffa ett solparasoll till balkongen eller uteplatsen är relativt vanligt, och inga konstigheter i det i och med att det erbjuder ett flexibelt solskydd till en överkomlig peng samtidigt som det inte tar upp för mycket plats och även går att flytta samt montera ner och ta bort helt om man vill. Vi tittar lite på några av nätets populäraste och billigaste modeller och givetvis tar vi även en titt i andra änden på skalan, designer och trädgårdsparasoll som passar större balkonger, uteplatsen eller terrassen eller varför inte bredvid poolen.

balkongparasoll i trä
Snyggt och populärt balkongparasoll lämpligt till uteplatsen eller balkongen. Stomme i trä, tak i polyester. Diameter på taket 330 cm, total höjd på parasollet 220 cm.

Pris: 1195 :-

Köp det här!

parasoll till uteplatsen
populärt svart parasoll till uteplatsen eller den större balkongen eller takterrassen. Ställbart parasoll med sidoarm, stomme i aluminium och parasoll i svart polyester. Diameter 300 cm, Höjd 275 cm. Går att komplettera med ytterligare vikter för att få en stabil bas och fot.

Pris: 995 :-

Du köper det här!

snyggt vitt balkongparasoll
Snyggt vitt balkongparasoll, passar lika bra på balkongen som på uteplatsen eller varför inte en dag vid stranden. Stomme i aluminium och parasoll i polyester. Diameter 300 cm, Höjd 230 cm.

Pris: 895:-

Du köper det här!

snyggt designer parasoll
Fantastiskt snyggt designer parasoll från Droog. När solen lyser genom detaljerna i tyget skapar det ett vacker och fascinerande skuggspel. Diameter 360 cm, Höjd 260 cm, passar till uteplatsen eller terrassen eller om du har en balkong modell större.
vitt parasoll med fågel
Parasollet från toppen med fågel i silver samt spetsdetaljerna i tyget.

Pris: 11690 :-

Du köper det här!

parasoll design
Mindre modell av den helt fantastiska klassikern från Droog. Passar bättre på normalstor balkong än den större föregångaren. Diameter 210 cm

Pris: 3290 :-

Du köper det här!

parasoll med fot
Italienskt designer parasoll med fot, passar till uteplatsen, terrassen och såklart även utmärkt i närheten av pool och bad. Högsta kvalitet och naturmaterial, ekologisk profil där Teak från egen odling används. Materialen är återvinningsbara.

Pris: 15490:-

Du köper det här!

Parasollfot i cement

Snygga och praktiska parasollfötter som passar uteplatsen eller balkongen, tänk på att välja en fot som har nog med vikt för ditt parasoll, ju större och stabilare parasoll du stoppar i foten desto mer vikt behöver du med för att förhindra att parasollet välter. Tänk även på att röret till parasollet skall passa med ditt skaft.

parasollfot i cement
Cementplattor till parasollfot, du kombinerar själv plattor i cement med din parasollfot. Varje platta väger 20 kg och foten kan ta 4 st för en total maxvikt om 80 kg.

Pris: 295 :- / Platta

Du köper det här!

parasollfot i betong
Populär runt parasollfot i grå betong, foten vilar på en plastlist vilket hindrar att betongen står direkt mot golvet. Foten passar stänger med diameter på 3 – 5 cm. Vikt 50 kg.

Pris: 595 :-

Du köper det här!

parasollfot grå cement
Snyggt designad parasollfot i grå cement med handtag på sidorna för att underlätta lyft och flytt av foten. Galvaniserat metallrör. Vikt 50 kg, diameter på foten 35 cm.

Pris: 790:-

Du köper den här!

parasollfot i cement, 35 kg
Populär modell med fot i cement och galvaniserat rör för pinnen. Handtag på foten underlättar vid flytt och lyft. Vikt 35 kg, Diameter 35 cm.

Pris: 690 :-

Du köper den här!

designer balkongfot i granit
Troligen den snyggaste balkongfoten vi sett, kvadratisk platta i grå granit utstrålar verkligen stil. Med ett handtag för att underlätta flytt. Bredd 40 cm, Höjd 40 cm, Vikt 40 Kg. Även en parasollfot kan vara riktigt snygg.

Pris: 790 :-

Du köper den här!