Balkongsoffa

Soffa på balkongen

 

balkongmöbler, soffa i konstrotting med dynor och bord
Populär balkongsoffa i konstrotting, soffan är modulär och består av 3 st hörnmoduler och en mitt-modul. Stomme i stål gör den lika slitstark som populär. Dynor ingår samt ett utebord i konstrotting med tillhörande bordsskiva i glas.

Pris: 5495 :-

Köp den här!

soffa till balkong i vit konstrotting
Vit balkongsoffa med grå dynor, populär soffa i konstrotting, soffan är modulär, du kan köpa till enstaka moduler och förlänga soffan själv eller flytta på modulerna så att du får vinkeln i ett annat hörn om det passar dig eller din balkong bättre. Soffan i konstrotting kommer med matchande utomhusbord i konstrotting med tillhörande glasskiva.

Pris: 5495 :-

Köp den här!

balkongmöbler soffgrupp till liten balkong
Prisvärd utomhusgrupp i konstrotting, gruppen består av två fåtöljer, en 2 sits soffa samt ett matchande bord även det i konstrotting med en skiva av härdat glas.

Pris: 3995:-

Köp den här!

balkongsoffa i konstrotting
Populär soffgrupp för balkongen eller uteplatsen, gruppen består av två fåtöljer o konstrotting med tillhörande dyna, samt en 2-sits soffa i konstrotting och ett matchande utomhusbord med skiva i härdat glas.

Pris: 5995 :-

Köp den här!

balkongsoffa - hörnsoffa i konstrotting
Hörnsoffa i flätat konstrotting ovanpå en stomme i aluminium. Passar både som loungegrupp samt en matgrupp för uteplatsen eller terrassen. Matchande bord i rotting med glasskiva ingår.

Pris: 12995 :-

Köp den här!

soffa balkong
Populär soffgrupp i konstrotting, gruppen består av 7 st fristående moduler i svart konstrotting med tillhörande svarta dynor. Kombinera själv på bästa sätt. I gruppen ingår en fåtölj samt en fotpall med matchande och tillhörande dynor.

Pris: 11995:-

Köp den här!

loungegrupp i konstrotting
Snygg loungegrupp i flätad konstrotting, i gruppen ingår hörnsoffa och matchande utomhusbord i konstrotting med underhållsfri glasskiva.

Pris: 9995 :-

Köp den här

balkongsoffa i konstrotting
Populär loungegrupp i vit flätat konstrotting lämpligt för uteplatsen eller den större balkongen. I gruppen ingår 2 st hörndelar, 3 st mittdelar samt en fotpall och ett matchande bord i konstrotting.

Pris: 7595 :-

Köp den här

hörnsoffa i flätad konstrotting
Snygg hörnsoffa i konstrotting, soffan är modulär och kommer med matchande utomhusbord i rotting med glasskiva. Vanlig modell på uteplatsen.

Pris: 7995:-

Köp den här

Balkongsoffor

En soffa är oftast den möbel som känns viktigast när man ska inreda sin balkong eller uteplats, dels för att den skapar sittplatser så att man över huvud taget kan använda balkongen men också för att det brukar vara den största möbeln, som på så sätt hamnar i blickfånget och sätter stilen till hela miljön. Ofta är soffan även det största inköpet rent ekonomiskt, därför kan det vara smart att lägga lite extra tid och engagemang när det gäller att välja balkongsoffa. Kort och gott så finns det en uppsjö modeller av balkongsoffor att välja bland, allt utifrån stil, behov och plånbok. Så välkommen att klicka vidare för att spana in vårt breda sortiment!

Olika stilar på din balkongsoffa.

Balkongsoffor finns som sagt i många olika stilar och storlekar, vanligast är någon typ av låg loungesoffa som passar bra för sociala tillställningar, att äta enklare måltider/fika i eller att bara relaxa i. Dessa soffor finns i allt från fasta 2-sits soffor till stora hörnsoffor, och ofta är de uppdelade i sektioner så att du kan kombinera din egen favoritsoffa. Tack vare att de brukar vara anpassningsbara så är det enkelt att hitta en soffa i passande storlek, och det ger även möjlighet till att bygga på eller förminska soffan vid behov.

Material

Ett vanligt material på balkongsoffor är konstrotting, vilket är både snyggt och praktiskt eftersom det tål väder och vind på ett helt annat sätt än riktig rotting. Konstrotting finns i en bred färgskala mellan svart och vitt, och även tillhörande soffkuddar varierar i både färg och kvalitet; allt från lyxiga dunstoppade kuddar till skumgummistoppade med avtorkningsbart tyg.

När man har valt soffa och vet vilken färg och storlek det blir så är det lättare att välja ett passande bord och resterande inredning till balkongen.