Balkongstolar

Populära stolar till balkongen.

 

balkongstol i svart konstrotting med dyna
Snygg och populär svart fåtölj i flätad konstrotting. Slitstark och stabil konstruktion som tål väder och vind gör detta till en stol som är bekväm, snygg och praktisk. Medföljer en sittdyna 5 cm tjocklek.

 

vit fåtölj i konstrotting för balkong eller uteplats
Samma stol i vit konstrotting, tänk på att en vit stol lättare blir smutsig av till exempel pollen, avgaser mm om du har den på en balkong som ej är inglasad. Fortfarande enkel att rengöra med en trasa men ej lika “underhållsfri” som en svart modell.

Pris: 795 :-

Köp den här!

balkongmöbler - stapelstol i konstrotting
Populär balkongstol i svart rostfri stål med flätad konstrotting. Tål kyla, värme och uv strålning väl och kräver inget annat underhåll än en avtorkning med trasa.

Pris: 295 :-

Köp den här!

 

svart trädgårdsstol med armstöd i teak och konstrotting
Svart trädgårdsstol, stolen går att ställa i 5 st olika positioner vilket gör att den passar bra som en recliner / solstol om man vill lägga sig och sola på balkongen men går lika bra att ha i anslutning till ett matbord på balkong eller uteplats för att bilda en komplett utegrupp. Stomme i svart aluminium och dyna i textil gör stolen slitstark och till en tålig utomhusstol. Underhållsfri kräver endast torkning med en våt trasa.

Pris: 895 :-

Köp den här!

svart balkongstol
Svart stapelstol med stomme i svart aluminium och ryggstöd samt sittdel i vattenavvisande träimitation av återvunnen plast. Stolen är stapelbar vilket gör den smidig att förvara när den inte används.

Bredd 54 cm, Djup 50 cm, Höjd 82 cm.

Pris: 795 :-

Köp den här!

 

balkongstolar - populär vit balkongstol
Populär vit utomhusstol i snygg design, denna stol kan endast köpas i packet om 4 st.

Pris en stol: 495 :-

Köp den här!

vit positionsstol i teak
Vit trädgårdsfåtölj med stomme i aluminium och dyna i textil, snygga trädetaljer i Teak. Stolen är fällbar i 7 olika positioner vilket gör att den passar både som solstol samt till matbordet.

Pris: 895 :-

Köp den här!

Liggstolar för uteplatsen eller som balkongmöbler
Snygga solstolar som passar uteplatsen eller balkongen. Två supersnygga solsängar för lata dagar på balkong, terrass eller uteplats. Medföljer matchande utebord.

Pris: 3095 :-

Köp dom här!

 

fatboy stol för uteplatsen eller balkongen
Tålig sittpall som tål utomhusbruk från populära Fatboy, denna sittpall kan du placera både inomhus samt utomhus. Du kan själv välja färg på dynan bland över 20 olika färger och mönster.

Pris: 1190 :-

Köp den här!

svart lounge stol
Populär snygg svart designer lounge stol, tillverkad i galvaniserad pulverlackad stål. Stolen går både att använda ute och inne. Lounge stolen är även stapelbar. För dig som inte kompromissar med stil på balkong eller uteplatsen.

Pris: 2775 :-

Köp den här!

balkongstol fällbar i trä
Snygg och praktisk klappstol i teak, perfekt för att inreda balkongen med speciellt om du har en mindre balkong, enkel att förvara och fälla i hop.

Pris: 395:-

Köp den här!

Snygg trädgårdsstol i aluminium ock konstrotting
Snygg stapelbar stol för utomhusbruk, stomme i aluminium och dyna i förstärkt konstrotting.

Pris: 650 :-

Köp den här!

svart stol i smidesjärn för trädgården
Svart stol tillverkad i smidesstål, galvaniserad och pulverlackad gör att stolen kan användas utomhus. Populär designer stol.

Pris: 1995 :-

Köp den här!

balkongstol i teak
Populär designerstol för utomhusbruk i Teak, stolen är fällbar. Går endast att köpa i par om 2 st stolar.

Pris: 1990:-

Köp den här!

Att välja balkongstolar tills in balkong

Att välja stol till sin balkong behöver inte vara helt lätt idag med det stora utbud som finns, för att begränsa sig lite så bör man börja med att fundera på om man vill ha en typ av stol att sitta i som även ska kunna användas tillsammans med ett bord på balkongen för att äta och då bör man även tänka på hur många stolar man behöver så att man får plats runt bordet och kan få till den matgrupp man vill ha.

Hopfällbara stolar tar mindre plats.

Har du ont om utrymme på en mindre balkong rekommenderar vi att man funderar på alternativet med klappstolar, positionsstolar eller fällstolar som går att fälla i hop och förvara mot väggen. Även stapelbara stolar är bra när man behöver kompromissa med utrymmet och har även fördelen att när dom är staplade så tar den översta stolen det mesta av väder och vind.

Bästa stolen för att sola på balkongen?

Om du prioriterar att sola på din balkong eller terrass så är det givna valet givetvis en solstol, eller ännu bättre en modern och snygg solsäng. Den klassiska baden baden solstolen tar givetvis mindre plats och är mer portabel vilket gör att den kan följa med lätt på resa mm. Men för de riktiga soldyrkarna är det en solsäng eller däckstol som gäller, en stol anpassad enbart för solning. Tänk dock på att den tar mycket mer plats än en fåtölj eller stol man sitter upprätt i.