Dynor till utemöbler

Populära dynor till utemöbler och balkongen.

dynor till utemöbler - dyna till balkongstol
Svart dyna till utomhusmöbler, har du en utomhusstol eller stol på balkongen i till exempel konstrotting så passar denna dyna utmärkt om man vill göra sitsen lite mjukare. Dynan knyts enkelt på plats på baksidan av stolsryggen.

Pris: 195 :-

Köp den här!

fåtöljdyna vit
Populär snygg vit fåtöljdyna som passar till utemöbler, knyts enkelt fast på stolsryggen på balkong eller utomhusstolen.

Pris: 195 :-

Köp den här!

dynor till utemöbler - dyna till balkongstol
Svart stolsdyna i 8 pack, populär stolsdyna för utomhusmöbler här med mängdrabatt. Knyts enkelt fast på stolsryggar.

Pris: 1395:-

Köp den här!

dyna till utemöbler
Stolsdyna som passar till utomhusmöbler, knyts enkelt fast på soffan eller stolen på balkongen genom snören som sitter fast i dynan. Dynan går att få i flera mönster och färger efter tycke och smak.

Pris: 395 :-

Köp den här!

hammock dyna svart
Svart hammockdyna för dig som behöver byta ut dynan till hammocken. Material svart polyester.

Pris: 795 :-

Köp den här!

dyna till hammock
Grå och vitrandig populär dyna till hammock, passar till hammock med standardmått. Material polyester. Bredd 174 cm, Längd 128 cm, Tjocklek 10 cm.

Pris: 995:-

Köp den här!

dynlåda svart konstrotting
Svart dynlåda i konstrotting med gasfjäder som enkelt hjälper dig att öppna och stänga locket samt håller det på plats öppet när du vill. Tillverkad i kostrotting tål dynlådan alla årstider och är därför ett perfekt komplement till förvaring av dynor mm på balkongen och uteplatsen. Bredd 135 cm, Djup 58 cm, Höjd 58 cm.

Pris: 1995 :-

Köp den här!

svart dynlåda till balkong eller uteplats
Stor svart dynlåda som passar perfekt som förvaringslåda på balkongen eller uteplatsen. Dynlådan är tillverkad i konstrotting vilket gör att den klarar att stå utomhus under alla säsonger. Kommer med gasfjäder vilket underlättar öppning och stängning av locket. Denna modell är extra stor för extra mycket förvaring, går utmärkt att förvara annat än dynor till exempel leksaker mm till barnen. Bredd 162 cm, Djup 83 cm, Höjd 91 cm.

Pris: 2695 :-

Köp den här!

sittdyna till pall eller stol
Populär billig och snygg sittdyna till pall eller stol. Dynan går att få i många olika mönster och färger. Populär modell på grund av sitt ringa pris. Bredd 45 cm, Längd 45 cm, Tjocklek 4 cm.

Pris: 99:-

Köp den här!

Gör utemöblerna sköna och uteplatsen mysig.

Att skaffa dynor till sina utemöbler är idag både enkelt och billigt med nätets stora utbud och bra priser. Vi har ovan gått igenom några av nätets populäraste dynor till dig som redan har utemöbler men vill göra dessa lite mer bekväma och personliga med en dyna i en speciell färg eller mönster. Kanske bara för att en helt vanlig plaststol ska passa bättre in i din övriga stil på uteplatsen eller balkongen.

Du hittar ännu fler dynor här!

Förvaring av dynor med dynlåda

En sak som även är bra att tänka på när man hittat rätt dynor till sina utomhusmöbler är förvaringen av dessa, så att dom inte bara blir liggande huller om buller och i värsta fall blir utsatta för regn och fukt. Vi rekommenderar att man skaffar en snygg dynlåda i konstrotting som står mot väder och vind samt erbjuder väldigt bra förvaring, tänk på att du kan förvara allt möjligt i dessa lådor och inte enbart dynorna.