Gasolgrill på balkong

Populära gasolgrillar passande för att grilla på balkongen.

gasolgrill balkong
Populär gasolgrill för balkongen och uteplatsen. Modellen på bilden i vitt men går även att få i svart. Kvalitetsgrill med gjutjärnsgaller som levererar bästa värme och ger snygga ränder på köttet. Grillen har även stekplatta samt varmhållningsyta. Levereras med sidobrännare samt extra galler i gjutjärn. Bredd 140 cm, Höjd 121 cm, Djup 55 cm.

Pris: 4362 :-

Köp den här!

gasolgrill på balkongen
Populär gasolgrill för balkong och uteplats, exklusiv grill med rejäl kvalitet till ett bra pris. Grillgaller av gjutjärn samt ytor för att hålla maten varm. Grillen är utrustad med ett system som underlättar rengöring.

Pris: 4563 :-

Köp den här!

gasolgrill till uteplatsen
Populär gasolgrill som passar den lite större balkongen, terrassen eller till uteplatsen. Gasolgrillen för dig som behöver lite extra finesser utöver det vanliga, utrustad med grillspett på motor samt sidobrännare utöver det vanliga som möjliggör förgrillning. Kommer med 2 st grillplattor i gjutjärn, grillspett med motor och infrabrännare, stekplatta, värmeytor, avställningsytor mm mm.

Pris: 8367:-

Köp den här!

Vem vill inte grilla på balkongen eller uteplatsen när det är sommar!

Då man bor i stan är man normalt hänvisad till parker eller kringliggande skogsområden om man vill grilla en bit kött i samband med att man tar sig något gott att dricka, då de flesta föreningar tidigare har förbjudit grillning på balkonger. Detta har hängt i hop med brandrisk och nedsmutsning från de traditionella kolgrillarna som var i särklass vanligast för inte för många år sedan. Men på senare tid har gasolgrillarna blivit allt mer populära inte minst av anledningen att många föreningar tillåter att man har dessa på balkongen och grillar med, alternativt så kan man tillåta elgrillar.

Gasolgrill på balkongen?Hör med din förening!

Hör med din förening vad som gäller, om du får använda grill på balkongen och vilken typ dom i sådana fall tillåter, gasol eller el eller båda. Tänk även på att visa hänsyn för grannar då matoset lätt kan driva in från din balkong in genom deras om dom har dörren öppen. Det enklaste lösningen brukar vara att rekommendera grannen att den även skaffar sig en grill på balkongen så får båda njuta av härliga grillkvällar på sommaren på uteplatsen utan att någon osämja uppstår.