Konstgräs balkong

Skaffa en konstgräsmatta på balkongen?

Har du drömt om att ha riktigt gräs på balkongen eller på din uteplats? Nu är det möjligt att få något ännu bättre. Underhållsfri gräsmatta på din balkong.

konstgräs på balkongen med trall
Skapa en snygg gräsmatta på din balkong eller uteplats med konstgräs på trall

Du köper den här!

Något som har blivit väldigt populärt är att lägga trall med konstgräs på balkong eller uteplats, vem har inte tänkt tanken att det vore underbart att kunna sitta barfota i sin utomhusmöbel och köra fötterna genom gräset även fast man bor i stan och bara har en balkong, nu är detta möjligt. Trall med konstgräs är underhållsfritt och klarar att ligga ute på balkongen eller uteplatsen hela året runt utan att ta skada.

Kombinera olika typer av trall.

konstgräs balkong
Snyggt konstgräs på balkongen, kombinerat med en trall i komposit för att skapa olika ytor på uteplatsen.

Du kan med fördel kombinera olika typer av trall med din konstgräs trall för att skapa olika zoner eller mönster. Om du till exempel bara vill ha gräs på halva balkongen är det fullt möjligt, du kan till exempel köpa trätrall till halva ytan och så bygger man enkelt ihop trallen med gräs och trallen med träd då dom har samma låssystem under ytan vilket ger resultatet att man får en balkong med en yta som har trägolv (lämpligare för att ställa ner möblerna på) och en yta som är gräsmatta.

komposit trall till balkong eller uteplats
Komposit trall att kombinera med konstgräs trall

 

Skötselråd konstgräs på balkong.

Att ha konstgräs på balkongen innebär inte någon större uppoffring i form av jobb, när du har lagt din trall och gräsmattan är komplett är det bara att njuta. Den klarar av alla årstider och det är alltså inget som behöver plockas ner över vintern. Ett tips kan dock vara att om man inte har en inglasad balkong att dammsuga “gräsmattan” då och då i och med att det lätt blåser in skräp mm precis som på en vanlig balkong men som nu letar sig ner i gräsmattan. Det går även utmärkt att spola av med vatten.