Solstol balkong

Populära solstolar och solsängar till balkongen

solsäng balkong
Prisvärd och snygg solsäng i svart konstrotting med tillhörande dyna, passar perfekt för balkongen, uteplatsen eller terrassen. Stomme i metall med dyna i svart flätad konstrotting, ryggen på solsängen är ställbar.

Pris: 1995 :-

Köp den här!

solsäng i konstrotting till uteplatsen eller terrassen
Snygg solsäng på en bas i svartlackerad metall och flätad konstrotting, ställbart ryggstöd för bekvämlighet i flera positioner. Passar såväl till uteplatsen som bredvid poolen och går passar utmärkt som ett komplement till en loungegrupp på uteplatsen.

Pris: 3495 :-

Köp den här!

solstol balkong och uteplats
Populär mahognyfärgad vilstol med sits och rygg i flätad konstrotting. Denna stol är primärt avsedd för användning i uterummet eller inomhus då den ej är en möbel som ska lämnas ute i väder och vind. Med det sagt så går det utmärkt att ta med den ut på balkong eller uteplats för sköna dagar i solen bara man plockar in den efter användning. Snygg som få!

Pris: 4295:-

Köp den här!

svart solsäng till balkong
Populär svart solsäng, ram i svart aluminium, dyna och rygg i textil med infällningar i armstöd av Teak. Gör sig utmärkt som en solstol till balkongen eller uteplatsen. Bör tvättas och torkas med en trasa innan man ställer in sängen för vinterförvaring.

Pris: 1695 :-

Köp den här!

vit solsäng för balkongen
Populär vit solsäng, konstruktion i vitmålad aluminium och textil. Armstöd i Teak. Populär modell både för balkongen, uteplatsen, terrassen eller vid sidan av poolen. Bredd 61 cm, Längd 197 cm.

Pris: 1695 :-

Köp den här!

solstol balkong baden baden svart
Klassisk solstol för balkong, uteplats men även på campingplatsen eller för resan. Stolen som inte behöver någon introduktion då den är minst lika populär som brasse stolen.

Pris 995 :-

Köp den här!

solsäng hopfällbar och portabel
Populär underhållsfri solsäng i aluminium och textil. Sängen är fällbar och lätt vilket gör den både enkel att transportera samt att förvara. En favorit bland de som vill kunna använda sängen på balkongen men sen även ta med den på camping, strand eller sommarstuga utan krångel. Finns i 7 st olika grundfärger.

Pris: 1599 :-

Köp den här!

snygg modern solstol till balkongen
Modern och populär solstol till balkongen, stolen är tillverkad i aluminium och textilene vilket gör den underhållsfri. Stolen är fällbar och har fyra olika lägen. Enkel att förvara och transportera, snyggaste och bekvämaste stolen på strand och balkong.

Pris: 1195 :-

Köp den här!

solstol till balkong i plast
Svart solstol tillverkad i aluminium och plast gör stolen lika underhållsfri som populär. Positionsstol i retromodell, ryggstödet är ställbart i fyra lägen och fotstödet i två olika lägen samt kan även helt fällas upp under stolen om man vill använda den tillsammans med balkongbordet för lite mat.

Pris: 1799:-

Köp den här!

solstol i teak
Fantastisk designer däckstol i sekelskiftesstil tillverkad i eukalyptus, för dig som vill ha något extra till uteplatsen. Naturfärgad grå på bilden, går även att få i vitt.

Pris: 5049 :-

Köp den här!

solstol balkong
Vit solstol i retro modell, tillverkad i aluminium och textilene gör stolen underhållsfri. Helt fällbar vilket gör den enkel att förvara och transportera. Brassestol med stil!

Pris: 975 :-

Köp den här!

solsäng i äkta rotting
Designer solsäng i naturrotting med flätverk av konstrotting. Solsängen passar både att ha inomhus som utomhus. Tanken är att denna stol kommer att åldras med stil och få en snygg grå naturlig yta.

Pris: 6490:-

Köp den här!

Solsäng eller solstol till balkongen eller uteplatsen?

Ovan har vi sett på några av nätets mest populära utomhusstolar gjorda för att njuta av solen under härliga sommardagar och ljumna kvällar på såväl balkong som uteplats.

Vilken typ av stol bör jag välja?

För att svara på den frågan måste vi ställa en följdfråga, hur mycket utrymme har du? Är din tanke att din stol ska vara på en balkong och hur stor är den i sådana fall? Eller ska den vara på uteplatsen eller en terrass med tillgång till mer kvadratmeter och utrymme?. Vill du använda stolen endast till solning eller ska du även kunna kombinera den med ett matbord och fler stolar för att kunna äta lunch och middag med familj och vänner?

Prioriterar du solning?

Om du prioriterar solning och långa dagar med “pressande” och slappande i solen så finns det egentligen bara ett alternativ förutsatt att du har platsen, eller är villig att offra andra saker för att få njuta maximalt i solen, du ska välja en solsäng då den endast är designad och tillverkad för att njuta i solen.

Lite av varje och mindre med utrymme?

Om du vill kunna använda din stol både i solen men även vill ha något som är mer flexibelt och går att använda tillsammans med ett litet balkongbord för att även skapa en matplats utomhus så rekommenderar vi att du väljer en vanlig fällstol som är ställbar i olika lägen vilket både gör den flexibel i sina användningsområden då den kan användas till både solande samt som stol tillsammans med matbordet. Samt att du även får fördelen att den är enkel att förvara samt även enkel att ta med på resan om du vill kunna använda samma stol till exempel ute i sommarstugan eller på campingsemestern.