Teakmöbler

Utemöbler teak

teakmöbler - balkongbord för 4 personer i teak fällbart
Vackert utomhusbord i Teak passande till balkong eller uteplatsen. Bordet är fällbart och går lätt att förvara och flytta om man vill ha det med sig på resa. Längd 120 cm, Bredd 75 cm, Höjd 70 cm.

Pris: 1195 :-

Köp det här!

balkongbord i teak
Populärt hopfällbart bord i Teak, passande uteplats eller balkong gärna i kombination med stolar i teak från samma serie. Diameter bordsskiva 60 cm, Höjd 75 cm.

Pris: 695 :-

Köp det här!

klappbord i teak med rund bordsskiva
Klappbord i Teak med rund bordsskiva, bordet är fällbart vilket underlättar förvaring och transport. Teak är ett hårt träslag vilket lämpar sig extra bra för utomhusmöbler. Bordsskiva diameter: 100 cm, Höjd bord 75 cm.

Pris: 1195:-

Köp det här!

sidobord i teak
Fantastiskt snyggt designer sidobord i Teak och lackerad stål. Passar lika bra framför soffan som ett bord för växter på balkong eller uteplats.

Pris: 1575 :-

Köp det här!

sittbänk i teak
Snygg sittbänk i Teak med underrede i galvaniserad metall. Bänken går att få i både Ek och Teak, eken blir över tid lite mörkare men man ska även tänka på att ek kräver mer underhåll än Teak. Populär utomhusbänk för både balkong och uteplats.

Pris: 2045 :-

Köp den här!

utomhusbord i återvunnen teak
Matbord i återvunnen Teak, bordsskivan har tidigare varit använt till annat och nu återvunnits där man låtit delar av den gamla färgen vara kvar, varje bord blir således helt unikt. Underrede i järn. Bordet är fällbart.

Pris: 3500:-

Köp den här!

utomhusstol i teak
Populär utomhusstol i återvunnen Teak, varje stol är unik då den är tillverkad av trä som redan använts och där man har låtit delar av originalfärgen sitta kvar vilket ger den sitt unika och snygga utseende. Underrede i pulverlackat smide.

Pris: 1485 :-

Köp den här!

trädgårdssoffa i teak
Populär trädgårdssoffa till balkong eller uteplatsen. Material: Teak, Bredd 180 cm, Djup 60 cm.

Pris: 4995 :-

Köp den här!

matbord i teak
Exklusivt massivt matbord i återvunnen teak från Bali vilket gör varje bord unikt. Bordet passar såväl inomhus som i uterummet. Finns i olika storlekar, modellen på bild är 200 cm långt, Bredd 90 cm, Höjd 75 cm.

Pris: 14790:-

Köp det här!

 

Teakmöbler för balkong och uteplatsen!

Trä är ett organiskt material och man behöver kontinuerligt ta hand om sina utomhusmöbler i trä för bästa livslängd och resultat. Något man ska tänka på när man väljer möbler för utomhusbruk är att Teak naturligt lämpar sig väldigt bra för möbler som är tänkta att vara utomhus då träslaget är väldigt hårt och har ett naturligt fett. Denna kombination skyddar väldigt väl mot fukt, röta väder och vind.

Lacka din teakmöbel.

För att ytterligare förlänga livet på dina Teakmöbler så rekommenderar vi att man innan användning stryker dom med lack / olja som ger ytterligare skydd mot fukt, svamp och väder. Du hittar sådan olja här.

Förändring i färg.

Över tid när din möbel utsätts för sol, vind o regn så kommer färgen att ändras, detta är helt naturligt och gör möblerna ännu snyggare med ett personligt utseende.